SOBRE NOSALTRES

El primer i únic pàdel indoor de la comarca

La pràctica i sobretot la passió per aquest esport, el pàdel, va ser el que va impulsar a 4 emprenedors de Berga i Navàs a crear al Berguedà el primer pàdel indoor de la comarca. Les condicions climatològiques fan que, en moltes ocasions, no sigui possible jugar a l’exterior, no només per la pluja i el fred (habituals a la comarca) sinó també per la destacada humitat durant les hores en que més es practica aquest esport, els vespres. El Berguedà era l’única comarca de Catalunya que encara no disposava d’indoor per la pràctica del pàdel. Una nau en desús i la il·lusió de fer-ho possible, tot i les dificultats, fan que el projecte sigui ja una realitat.

INSTAL·LACIONS

pensades fins l’últim detall

Disposem d’unes instal·lacions d’última generació amb totes les comoditat, pensades perquè et sentis com els professionals i perquè puguis gaudir a totes les fases de joc, el prepartit, durant el partit i també el postpartit:

5 pistes interiors i 3 exteriors amb el terra blau

2 de les pistes panoràmiques. Vidre net que et permet gaudir de la partida com si fossis dins d’ella

Totes les pistes amb sortides i proteccions professionals

Sortides exteriors homologades per no deixar escapar cap punt

Vestidors amb totes les comoditats.

Per gaudir del millor plaer després del partit, una bona dutxa.

Zona de Cafeteria i Bar

Brasa, hamburgueses, pizzes, entrepans i molt més per agafar forces  abans i després del partit

Sala d'entrenament personal i preparació física

Entrenament integral, recuperació de lesions, readaptació a l’esport i tot el necessari per jugar a pàdel amb les millors garanties

Espai lúdic per a infants

Perquè puguis jugar tranquilament mentre ells s’ho passen d’allò més bé

EL NOSTRE EQUIP

Jaume Palau

Jaume Palau

Titulat amb CAFEMN, amant dels esports i organitzador d’events esportius. 
Amb ganes d’ajudar a fer crèixer encara més el pàdel al Berguedà.
Pau Ventura

Pau Ventura

Graduat en ciències de l’activitat física i l’esport. Corredor de curses de muntanya i apassionat del pàdel. Responsable del centre i de la seva direcció amb l’objectiu de fer accessible el pàdel a tota la població berguedana, des dels més petits als més grans.
Judit Ballarà

Judit Ballarà

Estudiant d’Educació Infantil i Educació Primària a la Universitat de Girona. Amant de l’esport i la música. Forma part de l’equip de caps de setmana i festius.

Núria Pons

Núria Pons

Graduada en Biotecnologia. Jugadora de pàdel, apassionada per l’esport, i tot el què envolta el món del pàdel. Competirà properament amb l’equip femení de casa, i així poder disfrutar del que realment li agrada, el pàdel.

CLUB PÀDEL INDOOR BERGUEDÀ

Club pàdel indoor Berguedà pretén donar cabuda a tots aquells jugadors/es amb ganes de competir a nivell federat en el món del pàdel. El nostre club està afiliat a la Federació Catalana de Pàdel i pretén oferir als socis totes les eines de les quals disposem per tal que es pugui fer efectiu el joc federat a les nostres instal·lacions.

Anem a començar alguna cosa nova. Digues hola!