CASAL DE PÀDEL

🎾☀️Viu l’estiu perfecte al Casal de Pàdel!☀️🎾

✨ Submergeix-te en la màgia de l’estiu amb la nostra experiència per a joves de 6 a 16 anys. Viu dies inoblidables plens de diversió, aprenentatge i amistats! 🤝💫

🎾🥇 Aprofita l’oportunitat de millorar les teves habilitats en el pàdel amb entrenadors professionals, gaudint de partides emocionants i competint amb altres joves apassionats per aquest esport! 🏆🎾

📢 No esperis més! Apunta’t al casal de pàdel indoor berguedà i reserva la teva plaça avui.
Les places són limitades! 🎟️🏃

padel indoor berguedà

escola de NENS

A l’escola de menors del Pàdel Indoor Berguedà tenim ple compromís amb els més joves, el futur d’aquest esport. És per això que els volem acompanyar en totes les seves fases de desenvolupament i aprenentatge. A través dels nostres professionals i a través també de les nostres instal·lacions volem que el nen/a pugui desenvolupar les seves habilitats motrius i les seves habilitats en el joc de manera que pugui aconseguir el punt òptim de maduresa esportiva que li permeti aconseguir qualsevol dels objectius que es comprometi aconseguir.

01

iniciació

En la fase d’iniciació el nen/a podrà conèixer l’esport del pàdel i fer els primers passos amb una pala de pàdel. Sobretot escrearan i desenvoluparan els patrons motrius que permetran posteriorment un correcte desenvolupament tècnic i cognitiu del jugador/a.

02

perfeccionament

En la fase de perfeccionament, d’una banda assentarem els patrons cognitius i motrius desenvolupats anteriorment i d’altre banda perfeccionarem els patrons tècnics i tàctics del jugador/a.

03

competició

Per últim, en la fase de competició, prepararem el jugador/a perquè pugui competir amb totes les garanties en tot tipus de competicions, siguin oficials o no. Tant els alumnes de competició com tota la resta que ho vulguin, tenen l’oportunitat de participar a diferents tornejos de menors.

ESCOLA ADULTS

L’escola d’adults neix com a eina d’iniciació i perfeccionament d’aquells adults que tinguin necessitats d’iniciar-se o d’evolucionar en el món del pàdel i que ho vulgui fer amb grup.

01

iniciació

Al nivell d’iniciació, en grups de 4/5 persones i durant 1h la setmana (4 sessions al mes), els alumnes podran aprendre tant la tècnica com la tàctica bàsica del pàdel per tal de poder desenvolupar-se amb total autonomia en qualsevol partit de pàdel.

02

perfeccionament

En el perfeccionament o competició, en grups de 4/5 persones i durant 1h la setmana (4sessions al mes), els alumnes podran polir i afilar tant la tècnica com la tàctica que cada jugador/a tingui inicialment. A més també es pretén que amb situacions de joc real es puguin fer efectius amb èxit els aprenentatges assolits.

CLASSES PERSONALS

Si busques la individualitat i el tracte personal, a través de les classes personals podràs millorar aquells gests tècnic o aquells aspectes del joc que creguis tenir més fluixos. Tenim  un equip de monitors preparats per oferir-te un tracte exclusiu i unes sessions totalment individualitzades al teu nivell de joc i a les teves necessitats. No t’ho pensis més! Aquesta és la teva oportunitat per pujar el nivell de joc!

 
 
 
 
 

CONTACTE

 

ens agradaria parlar amb tu

×

Hola!
Qualsevol dubte que tinguis pots parlar per WhatsApp clicant al requadre inferior o enviar un correu electrònic a: [email protected]

× Hola!