BENVINGUT

Benvingut al primer Pàdel Indoor del Berguedà, l’únic recinte de la comarca amb 3000m2 dedicats exclusivament al pàdel.  5 pistes en un recinte tancat situat al Polígon Industrial de la Valldan, Berga.

A les nostres instal·lacions i amb el nostre equip de professionals podràs iniciar-te al món del pàdel, o si ja ho has fet, podràs millorar el teu nivell de joc per arribar als teus objectius.

Enguany disposem de cinc equips de competició i més de 70 jugadors/es competint,  quitare dels equips són federats (masculí i femení)i competeixen a la Lliga catalana Nacex de la Federació Catalana de pàdel. L’altre és femení i competeixen a la lliga de Pàdelcat.

També tenim una escola de pàdel amb més de 50 nens i nenes amb ganes de iniciar-se, perfeccionar i competir en el món del pàdel. Això si, sense deixar de passar-ho d’allò més bé.

Per tant, sigui quin sigui quina sigui la teva edat i sigui quin sigui el teu nivell de joc, no perdis l’oportunitat de venir a descobrir un món dedicat exclusivament al joc del pàdel. Amb nosaltres podràs començar des de 0 i arribar allà on et proposis.

Vine a gaudir de l’esport de moda!

 #enjoythegame