A l’escola de menors del Pàdel Indoor Berguedà tenim ple compromís amb els més joves, el futur d’aquest esport. Es per això que els volem acompanyar en totes les seves fases de desenvolupament i aprenentatge.

A través dels nostres professionals i a través també de les nostres instal·lacions volem que el nen/a pugui desenvolupar les seves habilitats motrius i les seves habilitats en el joc de manera que pugui aconseguir el punt òptim de maduresa esportiva que li permeti aconseguir qualsevol dels objectius que es comprometi aconseguir.

És per això que tenim 3 nivells d’aprenentatge:

Sin título

 

En la fase d’iniciació el nen/a podrà conèixer l’esport del pàdel i fer els primers passos amb una pala de pàdel. Sobretot es crearan i desenvoluparan els patrons motrius que permetran posteriorment un correcte desenvolupament tècnic i cognitiu del jugador/a.

En la fase de perfeccionament, d’una banda assentarem els patrons cognitius i motrius desenvolupats anteriorment i d’altre banda perfeccionarem els patrons tècnics i tàctics del jugador/a.

Per últim, en la fase de competició, prepararem el jugador/a perquè pugui competir amb totes les garanties en tot tipus de competicions, ja siguin oficials o no.