La parella de joc formada per Lucía Sainz i Gemma Triay van ser les convidades d’honor de la jornada lúdico-festiva que va organitzar aquest cap de semana el Pàdel Indoor Berguedà. La inauguració del nou servei de cafeteria va ser una bona excusa per reunir una cinquantena d’afeccionats a aquest esport. La jornada però estava especialment pensada per les jugadores femenines, discount que van poder aprendre i compartir una estona de joc amb les dues convidades que, check aquest any, shop pretenen posicionar-se en el TOP 4 mundial.

 

 

Gemma Triay i Lucía Sainz van entrar a la pista 1 acompanyades dels jugadors i membres de l’staff del pàdel, Carles Vall i Sergi Vilalta amb els que van disputar un set, demostrant ja des de l’inici un espectacular nivell de joc.

Després d’aquest primer escalfament va ser el torn de la resta de protagonistes de la jornada, les afeccionades berguedanes a aquest esport, algunes assídues a les instal·lacions i d’altres que van venir per no perdre’s l’oportunitat de jugar amb la parella de primer nivell.

 

IMG_7364

 

La periodista Sílvia Culell, que també participava a la jornada com a aficionada al pàdel, va fer una petita entrevista a les dues jugadores que, entre d’altres coses, van afirmar estar disposades a aconseguir arribar al TOP 4 del World Padel Tour, “aquest és un dels objectius de la temporada, la nostra intenció és posicionar-nos en el top 4 a més de fer un bon paper al circuit català, emportant-nos el triomf com a nova parella” afirmava Lucía Sainz. Tal com explicava Gemma Triay, la participació al World Padel Tour suposa competir a les diferents proves que s’organitzen arreu de l’estat i també a Dubai i Montecarlo.

Les dues jugadores que dediquen el 100% del seu temps a aquest esport, van parlar també de les rutines d’entrenament i l’alimentació que segueixen, a més de donar alguns consells a les jugadores aficionades per tal de millorar el joc.

 

 

IMG_7330

 

Gemma Triay té 23 anys, després d’estar 6 anys en un centre d’alt rendiment jugant a tenis, als 19 anys opta pel pàdel, iniciant una espectacular progressió que, en només 4 anys la porta a situar-se en la 15a posició del rànquing mundial del World Pàdel Tour. Aquest any es presenta com l’any revelació de la Gemma que apunta maneres per ser una futura promesa del pàdel català i mundial.

Lucia Sainz comparteix amb la Gemma els seus inicis en el món del tenis. Els últims anys ha jugat al costat de la jove madrilenya Marta Ortega.

 

lucia_gemma

La jornada va acabar amb la celebració d’un quick de pàdel i un sopar a la nova cafeteria de les instal·lacions on es van poder degustar alguns dels productes de proximitat que ofereix el nou servei.

IMG_7331